Baked oats med choklad

Kickstarta din dag med bakade havregryn med choklad! Detta smakrika och näringsrika recept kombinerar hjärtliga havregryn med rik chokladsmak från proteinpulver och en touch av Proteinella för en särskild twist. Perfekt för en energifylld frukost eller som ett hälsosamt mellanmål, dessa bakade havregryn är enkla att förbereda och kommer garanterat att tillfredsställa din sötsug. Följ de enkla stegen för att skapa denna läckra och mättande rätt som inte bara smakar gott, utan också ger dig en solid dos av protein och energi för att ta dig an dagen!

Tillagningstid

25 min

Portioner

2

Kalorier

378 kcal

Protein

21 g

Kolhydrater

46 g

Fett

11 g

Recept:

Recept Template

Baked oats med choklad

Klicka på ingredienser och steg för att bocka av dem.

Ingredienser:

  • 100g havregryn
  • 1 skopa proteinpulver med chokladsmak
  • 1 kryddmått salt
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1,5 dl mjölk
  • 1 msk sirap
  • 1-2 tsk Proteinella eller liknande

Gör så här:

  1. Värm ugnen på 180°C.
  2. Bland ihop havregryn, proteinpulver, salt och bakpulver i en bunke.
  3. Addera mjölken och sirapen och blanda tills det är helt blandat.
  4. Dela upp mixen i två små ugnssäkra skålar eller bakformar och klicka sedan i en tesked Proteinella i mitten av formen.
  5. Täck över med lite havregryn och tillaga i ugnen i 12 minuter.
  6. När de är färdigbakade, toppa med lite smält jordnötssmör eller strö över lite kakaonibs.

Näringsinnehåll för hela receptet


Energi:378 kcal
Protein:21 g
Kolhydrater:46 g
Fett:11 g

Lämna en kommentar…

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen