Baked oats med choklad
Kickstarta din dag med bakade havregryn med choklad! Detta smakrika och näringsrika recept kombinerar hjärtliga havregryn med rik chokladsmak från proteinpulver och en touch av Proteinella för en särskild twist. Perfekt för en energifylld frukost eller som ett hälsosamt mellanmål, dessa bakade havregryn är enkla att förbereda och kommer garanterat att tillfredsställa din sötsug. Följ de enkla stegen för att skapa denna läckra och mättande rätt som inte bara smakar gott, utan också ger dig en solid dos av protein och energi för att ta dig an dagen!
Innehåll
ToggleTillagningstid
25 min
Portioner
2
Kalorier
378 kcal
Protein
21 g
Kolhydrater
46 g
Fett
11 g
Recept:
Baked oats med choklad
Klicka på ingredienser och steg för att bocka av dem.
Ingredienser:
- 100g havregryn
- 1 skopa proteinpulver med chokladsmak
- 1 kryddmått salt
- 1/2 tsk bakpulver
- 1,5 dl mjölk
- 1 msk sirap
- 1-2 tsk Proteinella eller liknande
Gör så här:
- Värm ugnen på 180°C.
- Bland ihop havregryn, proteinpulver, salt och bakpulver i en bunke.
- Addera mjölken och sirapen och blanda tills det är helt blandat.
- Dela upp mixen i två små ugnssäkra skålar eller bakformar och klicka sedan i en tesked Proteinella i mitten av formen.
- Täck över med lite havregryn och tillaga i ugnen i 12 minuter.
- När de är färdigbakade, toppa med lite smält jordnötssmör eller strö över lite kakaonibs.
Näringsinnehåll för hela receptet
Energi:378 kcal
Protein:21 g
Kolhydrater:46 g
Fett:11 g
Fler artiklar:
Proteingröt med bär: En billig energiboost
Lämna en kommentar
/ Frukost/mellanmål, Under 20 min / 12 november 2024
Kvarg med bär: Frukost på nolltid
Lämna en kommentar
/ Frukost/mellanmål, Under 20 min / 12 november 2024
Potatissallad med schalottenlök och kapris
Lämna en kommentar
/ 20-45 min, Måltider / 12 november 2024