Om oss

På Träningskollen tror vi att ditt välmående står i centrum för allt vi gör. Vår filosofi sträcker sig bortom traditionell träning och omfattar alla aspekter av ett hälsosamt liv. Vi är här för att guida dig genom resan mot en balanserad kost, mentalt välbefinnande och sunda dagliga vanor. Oavsett din erfarenhetsnivå – från nybörjare till erfaren atlet – erbjuder vi en mängd tips och råd för att optimera din fysiska aktivitet och hjälpa dig att nå dina personliga mål.

Kontakta oss

    Träning och välmående för alla

    Hos Träningskollen är vi övertygade om att träning och hälsa är för alla. Vi arbetar därför aktivt för en inkluderande träningskultur som välkomnar människor av alla former, storlekar, åldrar och förmågor. Vår mångsidiga träning är designad för att passa olika livsstilar och behov, från lugn yoga och meditation till intensiv HIIT och styrketräning.

    Vårt mål är att inspirera och stödja dig i din strävan efter en hälsosam livsstil. Upptäck med oss vad det innebär att leva hälsosamt och låt oss tillsammans utforska de många vägarna till inre lugn och fysiskt välbefinnande.

    Rulla till toppen